De Vogel verlengt sponsorcontract met MSV&AV Flakkee

De Vogel verzekeringen + financieel advies heeft aangekondigd dat zij hun sponsorcontract met MSV&AV Flakkee verlengen voor meerdere jaren. Deze voortzetting van de samenwerking onderstreept de betrokkenheid van De Vogel bij het bevorderen van het sportleven op Goeree-Overflakkee.

Nieuws
Datum: 25-06-2024

Toewijding aan het verenigingsleven
"Wij vinden het belangrijk om het sportleven op Goeree-Overflakkee te stimuleren en financieel ons steentje bij te dragen," aldus Jan Peter Robijn van De Vogel. "Bij Flakkee doen we dit zowel bij de voetbal als jeugdsponsor en bij de atletiek. Zo organiseren we ieder jaar in samenwerking met de atletiekcommissie van de vereniging  'De Vogel Strandloop' en 'De Fitr Start Running'. Dit zijn twee mooie evenementen die sport en gemeenschap samenbrengen."

Bekende evenementen
De jaarlijkse evenementen 'De Vogel Strandloop' en 'De Fitr Start Running' zijn inmiddels uitgegroeid tot bekende activiteiten op het eiland. Deze evenementen bieden sporters de gelegenheid om hun talenten te tonen en bevorderen een gezonde levensstijl onder de bewoners van Goeree-Overflakkee.

Waardevolle samenwerking
MSV&AV Flakkee is blij met de verlenging van het sponsorcontract. "De steun van De Vogel is van grote waarde voor onze vereniging," vertelt Bert Zwanenburg, voorzitter van de club. "Dankzij deze samenwerking kunnen wij blijven investeren in onze sportfaciliteiten en evenementen, en daarmee de sport op Goeree-Overflakkee verder ontwikkelen."

De verlenging van dit sponsorcontract benadrukt de gedeelde waarden en gemeenschappelijke doelen van De Vogel verzekeringen + financieel advies en MSV&AV Flakkee. Beiden kijken uit naar een succesvolle voortzetting van hun samenwerking.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.