Havenconcert Goedereede

Op vrijdag 5 juli en zaterdag 6 juli 2024 vindt in het oude centrum van Goedereede het jaarlijkse Havenconcert plaats. Dit is een gratis evenement met muziek en entertainment voor jong en oud. Vanaf een klapstoel kunt u in deze unieke setting 2 dagen lang genieten van muzikaal entertainment van verschillende genres.

Nieuws
Datum: 27-06-2024

Tijdens dit weekend wordt het gebied rondom de haven van Goedereede omgetoverd tot sfeervolle concertzaal. Twee dagen lang kan er genoten worden van prachtige muziek van zowel lokale talenten als professionele muzikanten. Ook voor deze editie is er weer een veelzijdig programma samengesteld.

VIP-arrangement
Als betrokken kantoor in de regio ondersteunen we dit mooie evenement. Wij hebben 20 prachtige stoelen gereserveerd voor 6 juli.  Lijkt het u leuk om hierbij te zijn? Laat het ons weten via de link hieronder en wij nemen contact met u op.

Klik hier om in te schrijven

De toegang tot het Havenconcert Muziekweekend is gratis dankzij de steun van vrienden, trouwe sponsoren en de Gemeente Goeree-Overflakkee.

 

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.