Succesvolle tiende editie Zomerborrel Visser & Visser en De Vogel

Op donderdag 20 juni vond de tiende editie van de jaarlijkse zomerborrel, georganiseerd door Visser & Visser en De Vogel, plaats. Bij een aangename temperatuur en af en toe een stralende zon verzamelden ondernemers van Goeree-Overflakkee zich op het sfeervolle terras van Brasserie ’t Vingerling om elkaar te ontmoeten en te inspireren.

Nieuws
Datum: 25-06-2024

Een bekend netwerkevenement
De Zomerborrel is inmiddels een begrip geworden in de regio en biedt ondernemers de perfecte gelegenheid om het begin van de zomer samen te vieren. De ambiance van Brasserie ’t Vingerling droeg bij aan een ontspannen en gezellige sfeer, waarbij netwerken en het delen van ideeën centraal stonden.

Waardevolle avond voor ondernemers
Het evenement zorgde voor een waardevolle avond vol boeiende gesprekken, nieuwe connecties en frisse inspiratie. Visser & Visser en De Vogel zijn trots dat ze ook dit jaar weer een platform hebben kunnen bieden waar ondernemers elkaar ontmoeten en samenwerken aan de groei van hun bedrijven.

Jan Peter Robijn en Steef Visser over het succes van de Zomerborrel
Jan Peter Robijn (eigenaar van De Vogel) en Steef Visser (eigenaar van Visser & Visser) vertellen: "De Zomerborrel biedt ondernemers in de regio een unieke kans om elkaar te ontmoeten en te netwerken. De informele setting en ontspannen sfeer creëren de perfecte omgeving voor open en eerlijke gesprekken, die vaak uitmonden in nieuwe ideeën en samenwerkingen. We zijn trots dat we dit evenement al tien jaar met succes organiseren en kijken uit naar vele toekomstige edities."

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.